May 23, 2013

TEMPAHAN RAYA 2013 DAN KELAS JAHITAN.

Assalamualaikum dan salam kasih sayang dari madam buat semua pembaca blog.Madam mohon jutaan maaf kpd pembaca blog madam yg ternanti 2 tutorial yg terbaru. Sebenarnya madam dh siapkn bahan2 utk buat N3 baru tp masa tidak mengizinkan.Madam terlalu sibuk sebab pembantu madam telah berhenti atas sebab kesihatannya yg tak baik . Sekarang madam sedang mencari pembantu baru.Ada ker yg nk bekerja dgn madam????.....
N3 kali ni sebenarnya madam nk war-warkan (hebahkan) yang tempahan utk raya thn 2013 telah di tutup dan madam akan BUKA SEMULA terima tempahan pada bulan August 2013.
Madam juga ada berita gembira utk pembaca blog madam yg nak belajar menjahit dengan madam. Untuk tahun ini buat pertama kalinya madam buka kelas jahitan madam pada bulan Ramadan dan sepanjang tahun ini madam TIDAK CUTIKAN kelas jahitan madam. Sesiapa berminat untuk menyertai kelas jahitan yang madam sendiri kendalikan dan madam sendiri yg mengajar boleh hubungi madam.No hp madam 0129757909. TAPI PADA YANG TIADA BASIC MENJAHIT, MADAM NASIHATKAN BERMULA DARI BASIC BELAJAR MENJAHIT YA!
Setakat ini sahaja untuk N3 kali ini . Seperti biasa madam tutup N3 kali ini dengan salam satu Malaysia n jangan lupa senyum selalu ya! !Daaaaaaaa.......4 comments:

 1. Salam Kak,
  Berapa yuran utk kelas jahitan?

  ReplyDelete
 2. Salam sayang I-nie....sebln rm180.00.

  ReplyDelete
 3. Salam sayang I-nie....sebln rm180.00.

  ReplyDelete
 4. Salam Kak...

  berapa harga tempahan utk baju kurung, baju fesyen & baju melayu lelaki??

  ReplyDelete