February 28, 2013

Baucer bernilai 15% untuk pembaca blog MaDam AzrA FesYen

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog madam.Seperti selalu,harapan madam agar semua pembaca blog madam berada dlm keadaan sihat sejahtera dan ceria bahagia selalu.Amin.Lama madam tak ber N3.Mmmm rindu madam pd blog ni n pembaca blog madam.

Alhamdulillah.. syukur sangat2 dengan rezeki yang Tuhan bagi... Semalam,madam ada dapat emel dari MARKETING MANAGER TUDUNG2U @ TUDUNG ONLINE TERBESAR DI MALAYSIA... Sungguh saya tak sangka, ada jugak mereka yang berbisnes online ni NAK BAGI BAUCER CENDERAHATI UNTUK PEMBACA BLOG MaDam AzrA FesYen. Istemewa  untuk u all.. pembaca blog madam.
(",).-------- Original message --------
From: "Asilah (Marketing Manager)"
Date: 27/02/2013 4:21 PM (GMT+08:00)
To: azracd@yahoo.com
Subject: Baucer Cenderahati untuk Azrafesyen


Salam,

Saya Asilah daripada www.tudung2u.com.my. Buat masa ini, Tudung2u adalah salah satu kedai tudung online yang terbesar di Malaysia.
 
Kami ingin menawarkan kepada pembaca anda  baucer bernilai 15%! Ini kod baucer kepada pembaca anda:
AFB2013 (sah sehingga 31 Mac, 2013)
 
Selain itu, kami akan memberikan kepada anda 10% daripada setiap pesanan yang dibuat oleh pembaca anda sebagai komisyen. Pembayaran akan dibuat pada 5 April, 2013.
 
Sila beritahu kami jika anda berminat untuk mempromosikan berita baik ini kepada pembaca anda dan kami akan mengaktifkan kod baucer untuk anda.
 
Terima kasih dan kami menunggu berita baik dari anda. Selamat sejahtera..


Best regards,
Asilah (Marketing Manager)
-- --
W: www.tudung2u.com.my
E: asilah@tudung2u.com.my
P: +603 - 3318 3800
. Terharu saya dibuatnya.. (^_^)
Ohya, TUDUNG2U ni, selain bagi baucer 15% dekat u all, TUDUNG2U ada jugak bagi komisen 10% dekat madam dari setiap barang yang u all beli dengan TUDUNG2U ni.. (",) Kalau ada orang beli,madam dapatlah 10% kalau takda, tak dapatlah.. hihii... Takpala, yang penting, madam ikhlas share pasal ni..  Eh, kalau u all guna 15% baucer tu, madam dikira tolong u all jugak kan.. tolong jimatkan duit u all.. hihii (^_^)    
Meh, saya nak tunjuk sikit dekat u all antara tudung yang TUDUNG2U ni jual.. 

No comments:

Post a Comment