February 19, 2017

SULAMAN POTRETAssalamualaikum dan salam sejahtera semua! Moga semua sihat ceria dan bahagia hendaknya .Aamiin! N3 untuk kali ini madam nak sharekan hasil sulaman terkini dari AZRA FESYEN.Iaitu sulaman potret.Sebelum ni mungkin belum ada yang melakukan sulaman potret,setelah madam mulakan ,maka tercetus la di kalangan penyulam(kawan2 madam dari group sulam) berlumba2 membuat sulaman potret! mereka suka yang berwarna tp madam pilih satu warna iaitu sulaman guna benang hitam!Bg madam sulam potret guna benang hitam lebih unik dan elegent!Itu pendapat madam saja,pd yg suka berwarna boleh saja.
Sulaman potret ini boleh di jadikan hadiah istimewa kepada yang teristimewa!KERANA ianya TIDAK terdapat bersepah di luar. ianya kena tempah kepada yang mahir saja!Jadi penerima akan merasa tersangat istimewa! kerana potretnya di abadikan dalam bentuk yg unik dan lain dari biasa!Ok,jom la kita lihat hasil kerja madam.Pada awalnya madam rasa suspen,sebab ini adalah percubaan pertama.


Berdebar-debar menunggu hasilnya.Alhamdulillah! akhirnya siap sudah dan memuaskan hasilnya!
Pada yang berminat untuk menempah sulaman potret,boleh hubungi madam di 012-9757909. TETAPI harus di ingat,gambar yang di beri sebaiknya gambar yg jelas dan sharp.Baru hasilnya terbaik!Nampaknya setakat ini N3 kali ini.Hingga jumpa lagi,salam sayang dan salam 1Malaysia! Daaaaaaaaaaaaaaaa

No comments:

Post a Comment