March 26, 2016

AZRA FESYEN MENERIMA TEMPAHAN NAME TAG/TANDA NAMA.

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua. Apa khabar? Moga semua dalam keadaan sejahtera dan bahagia hendaknya.Aamiin!N3 kali ini madam ingin mengwar-warkan tentang ntara aktiviti di AZRA FESYEN yang tak pernah madam kongsikan dengan pengunjung blog saya.Aktiviti yang madam maksudkan ialah membuat sulaman.Di AZRA FESYEN memang ada menerima tempahan sulaman.Antaranya membuat name tag/tanda nama,sulaman I AM,sulaman biku2 di baju,sulaman applique pelbagai gambar,bag tag dan lain2 lg. In sha Allah,nnti madam share antara gambar2 yg sempat madam ambil.
 
 
 
 Contoh name tag di atas ni ialah bukan utk kegunaan rasmi atau utk sekolah tapi di tempah untuk di jahit kepada alatan keperluan peribadi,name tag bukan hanya utk kegunaan jahit di baju saja. Boleh juga di jahit pada pakaian ank2 yang tinggal di asrama atau rumah pengasuh jd tak la hilang atau tertukar dengan orang lain kan!So sesiapa yang rasa perlu barangan peribadinya di letakkan nama dan nak guna letak name tag,boleh la tempah name tag dengan madam.



Ok,yang ini antara sulaman name tag yang di terima oleh AZRA FESYEN. Standart size.

 Sebelum jadi name tag,ini yang berlaku ya.

 Bila dah siap kolum utk border,baru la masukkan nama ya.




Bila dah siap masukkan nama,baru la di keluarkan dari hoop/ram.


Sekarang baru la di potong2 menjadi kepingan nama.Name tag.


Lepas siap semua proses kemasan ke atas name tag,boleh la madam packing ikut tempahan yang di terima sbb berlainan penempah.

 Yang ini di tempeh oleh pasangan bercinta. Belum ada rasanya sekoah yang buat untuk sekolahnya name tag warna kain purple dan benang pink!





Ok, nampaknya setakat ini perkongsian dari madam .In sha Allah,kita jumpa lagi.Yang berminat nak menempah name tag,boleh hubungi madam di no 012-9757909 (wasap/msg/telegram/sms/call)
Hingga jumpa lagi,salam saying dan salam satu Malaysia dan senyum selalu ya! daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

10 comments:

  1. Berapa untuk harga name tag sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam syng Nurul Zalikha.1pc-rm4.Jika tempah satu set(3+1=4pcs) rm12.00

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. saya suka membaca blog madam. saya baru ingin belajar menjahit.Blog madam ajar dengan detail cara menjahit. saya rasa madam tak kedekut ilmu. semoga Allah saja membalas jasa madam mengajar kami ni...tahniah dan terima kaseh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam syng UmmiF.Terima kasih berkunjung ke blog sy.In sha Allah,sy suka berkongsi ilmu,tapi jika belajar di kelas sy lg banyak sy curahkn ilmu sy.Pelbagai skill dan teknik sy kongsikn.Dan sy aamiinkn doa Ummi utk sy.

      Delete
  4. assalam madam azra
    kakyong nak tanya , madam azra ada tak kendalikan kursus unt jahit name tag ?

    ReplyDelete
  5. Waalaikumsalam kak yong. Ada, jika berminat boleh hubungi sy d 012-9757909. Kak yong guna mesin sulam apa ya?

    ReplyDelete
  6. assalam. nk tempah nametag mcm mne ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam syng Nur Sufia. Hubungi sy d 012-9757909

      Delete
  7. Salam Puan,kedai Puan berada do mana ye?

    ReplyDelete