May 03, 2015

TIADA ASAS DLM MEMUAT PAKAIAN?INGIN MENDALAMI MEMBUAT POLA?MASAALAH CANTUM TANGAN BAJU KE BADAN BAJU???

4/5/15.Bismillah.Assalamualaikum dan salam kasih sayang buat semua pengunjung blog madam.Moga semua dalam rahmat Allah dan sihat sejahtera. Aamiin! Panjangkan tajuk N3 madam kali ini.Ini atas sebab,inilah yg selalu melanda mereka yg baru dalam bidang jahitan.Sekarang madam bersedia utk membuat kelas kepada sesiapa yang ingin menyelesaikan masaalah2 seperti di atas.Madam juga ada membuat kelas pada mereka yang bercadang utk jadikan bidang kemahiran menjahit sebagai sumber pendapatan!Sesiapa yang benar2(bukan hangat2 tahi ayam ya!) ingin melangkah menjadi pakar menjahit sepenuh masa(madam tak suka guna "tukang jahit") boleh datang ke kelas madam. Madam akan melihat kelebihan yang ada pada anda dan bantu anda menjadi pakar menjahit yang kelebihan yang ada pada anda.Kita tak nampak apa kelebihan yang ada dalam diri kita selagi kita tak mencuba dan cungkil keluar kelebihan yang ada tersembunyi dalam diri kita! 

Pada mereka yang ada masaalah atau tak yakin bila membuat pola S/M/L/XL juga boleh datang ke kelas klinik pola madam. Masa boleh ikut hari yang anda mampu hadir.Tetapi madam nasihat,baik booking hari dulu jika inginkan klinik pola bersama madam.Klinik pola madam utama kepada pakaian wanita saja ya.


Sesiapa yang ingin kemahiran menjahit samaada untuk membuat pakaian sendiri dan keluarga atau untuk jadikan kemahiran menjahit sebagai punca pendapatan sampingan atau pendapatan tetap,boleh menghadirkan diri ke kelas jahitan madam.Madam sepenuh masa mengajar menjahit sahaja.Di AZRA FESYEN,madam sendiri yang mengajar dan berkongsi ilmu jadi anda akan mendapat bimbingan sepenuhnya dari Madam sendiri.Segala persoalan anda,madam sendiri yang jawap.In sha Allah,andan berpuas hati hadir ke kelas di AZRA FESYEN,bawah bimbingan  Madam Azra sendiri. AZRA FESYEN juga bakal mengadakan kelas membuat uniform nurse.TETAPI tunggu ya,akan madam war2kan nanti. Oppppppsss . ....sebelum  terlupa ni no hp madam utk d hubungi  012-9757909 , boleh  msg,call,wasap  or telegram .😊 Alamat  madam  di BLOK  205-00-8 ,  FLAT  SENTUL  UTAMA ,  JLN  26  TMN  DATO  SENU ,  SENTUL ,  KL .

Hingga di sini dulu ya!Hingga jumpa lagi,salam 1Malaysia dan senyum selalu ya! Daaaaaaaaaaaaaa!!!

No comments:

Post a Comment